Bekijk hier eerdere edities

Bekijk hier foto's en video's van eerder edities
Zo was het tijdens de

Nationale Snertdag 2019

 Op de Snertdag in Den Haag werd er na de snert nog gezellig gedanst.

Zo was het tijdens de

Nationale Snertdag 2018

Op 9 december 2018 vond de tweede editie van de Nationale Snertdag plaats. Op meer dan vijftig locaties door heel Nederland schoven om 16.00 uur de deelnemers aan voor een kop erwtensoep en een goed gesprek.

Nationale Snertdag 2017

Op 10 december 2017 stond de allereerste Nationale Snertdag op de planning en een échte snertdag werd het! Nederland zat in het midden van een grote sneeuwstorm, alles was bedekt onder een dikke laag sneeuw. Wie niet per se de weg op moest bleef liever thuis. Zo guur, koud en glad was het. Maar dit alles weerhield veel snert- en gezelligheidsliefhebbers niet om op pad te gaan. Verdeeld over ruim 40 locaties kwamen meer dan 300 mensen samen om van deze absolute snertdag een feestdag te maken!

In het nieuws

AD-Nationale Snertdag

Snertdag 2018

  • Ondanks een dag met ontzettend veel sneeuw en gladheid toch naar de Nationale Snertdag geweest. De beste beslissing die ik kon maken, want het was heel erg gezellig en de snert was ook lekker!

    Jaap
  • Ik heb ontzettend genoten van de gezelligheid. Het was allemaal goed geregeld door de horeca ondernemer en we hebben heerlijk gegeten!

    Marieke

Doe jij ook mee?

Schrijf je snel in bij een restaurant bij jou in de buurt!