soup

Over de Nationale Snertdag

informatie

Iedereen kent het wel, een druilerige en saaie dag waarvan je later denkt: wat een snertdag! Wij geloven dat december echt een feestmaand kan en zou moeten zijn en daarom brengen wij op 10 december zo veel mogelijk mensen samen door middel van snert. Simpel en o zo gezellig!


Van onze gebruikers van de Klup-app horen we regelmatig dat de zondag maar een saaie (snert)dag is. De kids zijn druk en het normale leven ligt even stil. Met meer dan 6 miljoen 50-plussers zijn er veel mensen die alleen wonen en wij vragen ons dan af waarom deze mensen niet met elkaar optrekken en het gezellig hebben. Zeker in de winter is er niets leuker dan zo nu en dan vrijblijvend samen te komen. Precies dat is voor ons de reden geweest om de Nationale Snertdag in het leven te roepen. Op een ludieke en luchtige manier “maken wij samen van je snertdag een feestdag!”

De Nationale Snertdag is een initiatief van Klup. Klup is een sociaal netwerk dat 50-plussers middels haar app koppelt met als doel samen leuke activiteiten ondernemen en nieuwe mensen te ontmoeten. Samen met enthousiaste kluppers (gebruikers) die we ook wel “Snert-Ambassadeurs” noemen en de lokale horecagelegenheden hebben wij dit bijzondere project opgezet. Het is onze droom om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken en op de tweede zondag van de maand met volgend jaar nog veel meer locaties en deelnemers.